vrijdag 23 mei 2014

Kopen via televisie.

Ze verkopen allemaal super handige en praktische spulletjes voor in je keuken of voor in je tuin en hebben echt overal een oplossing voor. Ze laten je overdreven vaak de handige en praktische snufjes en eigenschappen zien met continu hetzelfde voorbeeld. Lekker op z’n Amerikaans alles 100 keer laten herhalen. Alleen is hun enthousiasme ietwat vreemd en ongemakkelijk. Je hoort het in hun stem, maar dat kom vast omdat het nagesynchroniseerd is. De ongeloofwaardigheid straalt ervan af.

Als je nu belt krijg je naast de blender met stofzuigfunctie, ook nog een gratis 18-delige origami pannenset cadeau die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Super handig en praktisch toch? En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een boormachine cadeau met zonnebankfunctie, zodat je heel gemakkelijk bruin kunt worden terwijl je een paar gaatjes boort. Super handig en praktisch toch? Nee.

Gelukkig bestaat er ook nog iets als een parodie of persiflage. De volgende filmpjes ken je misschien al, maar ze laten precies zien waar het bij de Tel Sell programma’s op neerkomt. De ongeloofwaardigheid straalt ervan af en ze hebben nog steeds super handige en praktische oplossingen voor vrijwel alles. Maar hier is zeker geoefend op het verkooppraatje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten