zaterdag 31 mei 2014

NSFWolf.























Net als een weerwolf bij volle maan, verandert de televisie na twaalf uur in iets wat zeker niet bedoeld is voor de vierkante kinderoogjes die alleen bekend zijn met Dolfje Weerwolfje. De weerwolf maakt een uiterst complexe en onverklaarbare transformatie door, maar de televisie niet. Nee. De televisie zet bij volle maan gewoon haar simpele ‘not-safe-for-watching’ modus aan. De veilige televisie maakt plaats voor een ratjetoe aan vrouwen met zeer uiteenlopende leeftijden en afkomsten. Het programma dat zich nachtprogramma noemt, kent sekslijnen met vrouwen die variëren van ‘geil schoolmeisje’ tot oversekste, niet bepaald aantrekkelijke weerwolven.

Het nut van nachttelevisie is mij onbekend. Ik denk ook dat de meisjes/vrouwen/weerwolven van plezier het zeker niet voor hun plezier doen. Maar daar is natuurlijk een oplossing voor bedacht. In plaats van ellelange opnames, maken ze gewoon filmpjes van vijf of tien minuten. Daarna is het een kwestie van herhalen geblazen. Herhalingen waar je bijna bang van wordt. Als een soort alweerwolf.

Maar afgezien van de herhalingen, proberen de makers van de nachtprogrammering er toch nog iets leuks van te maken. Met een loungemuziekje en een felgekleurd lettertype met ‘0909’ kun je tenslotte al veel doen. Maar ik denk dat wanneer je eenmaal zo’n felgekleurd 0909-nummer hebt gebeld, je een telefoonrekening krijgt waar je geen u tegen zegt, maar geldwolf. De makers van de nachttelevisie zijn gevaarlijke mensen die zich mooier en onschuldiger voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn de wolven in schaapskleren van de nachtelijke televisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten